28. maaliskuuta 2011

Koulumme messut onnistuivat

Kyllä jäi hyvä fiilis koulumme messuista. Paljon työtä ja vapaat illat menivät uurastaessa, mutta kyllä se kannatti. Ihmisiä kävi paljon ja sain aikaan hyviä kontakteja eri yritysten kanssa, joka on hyvin tärkeää tulevaisuutta ajatellen. Itse työskentelin tradenomihallituksen Watra ry:n ja Kukka- ja hautauspalvelvu Tarja Ursinin osastolla, opastin ja otin asiakkaat vastaan ovella sekä ensimmäisenä messupäivänä kierrätin opiskelijoita eri osastoilla.

Tapahtuma on oli todellakin hyödyllinen ja siitä sai paljon hyvää kokemusta. Käytännön tekeminen on kaikkein parasta, koska tekemällä oppii.

22. maaliskuuta 2011

Messut Messut Messut

Messut sen kuin lähestyy. Enää muutama päivä jäljellä! Tämä viimeinen viikko on täynnä työtä ja hulinaa. Kuitenkin tekeminen on mukavaa, koskaa saa tehdä oikeita käytännön asioita. Tämän projektin myötä on saanut itse nähdä, miten paljon oikeasti tarvitaan työtä markkinoimiseen sun muuhun messujärjestelyyn. Todella paljon työtä. Me opiskelijat aloitimme kyselemään yrityksiä näytteilleasettajiksi puhelimitse sekä sihteeri lähetti sähköpostia. Tämän jälkeen kävimme henkilökohtaisesti viemässä yritykseen tietopaketin messuista sekä veimme itse julisteet muun muassa bussipysäkeille ja yrityksiin.

Toivottavasti ihmisiä käy paljon meidän messuillamme. Nähtävää siellä tulee olemaan paljon ja messut on vielä meidän omalla koululla. Hyvä mahdollisuus opiskelijoilla sekä muilla tutustua Varkauden kampukseen ja lähipaikkakuntien yrityksiin.
Messuja innolla odotellessa...

16. maaliskuuta 2011

Mukavaa tekemistä

PLE-projektin kautta innostuin tekemään ihan oman blogin, jossa kerron ja esittelen kuvia nukkekoti- ja askarteluharrastuksesta. Aloin kirjoittamaan blogia, johon tulee päivityksi tällä hetkellä viikottain tai riippuen siitä, milloin näpertelyjä tulee tehtyä. Blogiosoitteeni tänne on mirukoti.blogspot.com. Näin sitä vain yhden projektin kautta innostuu lisää ja tekeminen leviää, kuten tässä kävi. Tämä on minusta mukavaa tekemistä ja uuden oppimen on aina hyvästä.
Valokuvausgalleriaani olen päivitellyt myös ja muuttanut sen Pro-versioon, jotta galleriaa on mukavempi selailla ja sain vesileimat kuviini.