23. marraskuuta 2011

Messujan messujen perään

Tänään alkoi seuraavien messujen suunnittelu yTiimissä, nimittäin OIS Energiaa -messujen 2012. Kävimme tänään läpi alustavaa budjettia, tiloja sekä ohjelmistoa tiimimanagerimme kanssa. Kaikki on vielä alkuvaiheessa ja suunnittelun alla. Olemme kuitenkin innokkaita ja toivomme, että messut voimme järjestää. Ensi viikolla lähetämme jo ensimmäisiä kirjeitä yrityksille, lähtisivätkö he näytteilleasettajiksi.
Tästä työ alkakoon!

17. marraskuuta 2011

Koulutusmessut tuli ja meni

Me kolmoset yTiimistä suunnittelimme ja rakensimme koulutusmessuille Savonian osaston. Työntekijöinä messuilla olimme koko tiimin voimin. Messut olivat mukavat ja monia ihmisiä kävin meidän osastollamme hakemassa ainakin nimensä kiinalaisin kirjaimin (meidän ulkkarit olivat maalamssa nimiä). Välillä paperi loppui kesken, koska halukkaita oli niin paljon.

Todella positiivista oli se, miten paljon loppujen lopuksi koululaisia/opiskelijoita kävi Walt-kampuksella tutustumassa OIS-projekteihin, ulkkareiden osastoihin ja yTiimiin. Meillä yTiimin osastolla vierailijat saivat pelata pelejä ja voittivat näistä suklaata. Walt-kampuksella oli myös arvonta, jossa kilpailijat pystyivät voittamaan aterialahjakortteja. Kampuksella oli myös esittä sähköauto. Näidenn avulla markkinoimme messuvieraita tulemaan myös meidänkin rakennuksiin. Vieraat pääsivät tulemaan meidän kampukselle kampuskierrosten avulla, joita johtivat meidän opiskelijat.